V sobotu 4. 11. se v DDM Klíč v Josefově uskuteční šachové soustředění talentované mládeže, nyní v inovované podobě se super lektory a propracovaným systémem tréninku. Reference může podat spokojený účastník minulého školení Ondra Zolman. ZDE najdete obsáhlý článek z minulého školení. Doporučuji se zúčastnit všem mladým hráčům a hráčkám z našich šachových kroužků s min. 4. VT, kteří se chtějí dále zlepšovat, pracovat na sobě a berou šachy vážně. Přihlášky posílejte mě, nebo přímo hlavnímu pořadateli na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
Nyní ocituji Kateřinu Roškovou, trenérku 2. třídy (skupina C) a její motivační text: „…ráda bych však připomněla, že prorazit ve světě je možné jenom pracovitostí a systematickou přípravou. Děti jsou na soustředění TALENTOVANÉ mládeže, to znamená výběr nejlepších z nejlepších. Pokud se již teď naučí pracovat samostatně doma, vyrostou z nich šikovní chlapci a děvčata, kteří se v životě rozhodně neztratí. To je zajisté cílem každého rodiče, proto Vám gratuluji, jestli jste své děti přihlásily na šachy – udělali jste správný krok. Já osobně děkuji za příležitost hrát šachy, neboť jsem díky nim úspěšná jak ve škole, tak i v životě.“
Informace (termíny, cena, harmonogram, trenéři, co s sebou apod.)
Petr Staněk